Geld verdienen terwijl je op vakantie bent?

De BNB-host van Rotterdam!

Welkom!

Rotterdam Host BnB is erin gespecialiseerd om jouw woning snel, veilig en tegen de beste prijs te verhuren. Met onze dienst kan je geld verdienen terwijl je zelf op vakantie bent. Het verhuren van je kamer, huis of appartement kan veel geld opleveren. Terwijl je weg bent kan iemand anders tijdelijk gebruik maken van de woning. Hier komt natuurlijk wel het een en ander bij kijken. Wij bieden meerdere diensten aan bij het verhuren van je woning. Van complete ontzorging tot losse diensten.
Ga met een gerust hart op vakantie!

Wat doen wij?

Adverteren

Bij het kennismakingsgesprek maken wij foto's van de woning. Vervolgens schrijven wij teksten en bieden de woning aan op verschillende websites.

Boeking- en agendabeheer

Wij regelen alle boekingen van de woning. Door te kijken naar seizoen, evenementen en soort woning optimaliseren we de prijs. Elke boeking of review wordt naar je toegestuurd.

Screening

We bespreken bij het kennismakingsgesprek welke huurders bij de woning passen. Huurders worden gescreend op samenstelling, reviews en paspoortverificatie.

Check-in / Check-out

Wij verwelkomen de gasten bij het inchecken. Hierbij krijgen ze een rondleiding door het huis en tips over de buurt. Bij het uitchecken controleren we het huis en nemen we de sleutels weer in.

24/7 service

Bij vragen of problemen kunnen de gasten 24/7 bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de bnb ervaring zo soepel en prettig mogelijk verloopt. Dit zorgt voor mooie reviews met als resultaat meer verhuur van jouw woning. 

Schoonmaak

Na elke gast zorgen wij voor een schoon huis. Wij zorgen voor kwaliteits bedlinnen, handdoeken, theedoek, zeep en wc papier. Wanneer je weer thuis komt zal je niet merken dat er huurders in jouw woning geweest zijn.

Bedden

Wij zorgen voor kwalitatief hoogwaardig bedlinnen en handdoeken voor de gasten.Bij het eerste verhuurmoment hoef je de bedden niet op te maken.

Transparant

Verhuurinkomsten worden eerst op jouw rekening gestort. Vervolgens sturen we een factuur. Hierdoor is alles transparant en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wil je vrijblijvend advies over het verhuren van je woning?

Ons verhaal

​Goeiedag! Mijn naam is Michiel, oprichter en accountmanager van Rotterdam Host Bnb. Contact met gasten en zorgen dat een verblijf zo goed mogelijk verloopt is echt mijn ding. 

Rotterdam Host BnB is toevallig op mijn pad terecht gekomen. Een aantal van mijn vrienden verhuurden hun woning voor korte periodes terwijl zij zelf op vakantie waren. Dit ging echter niet zo gemakkelijk. Bij problemen waren ze niet in de buurt, ze konden geen oogje in het zeil houden, het inchecken of uitchecken kwam niet altijd goed uit en het moest qua tijd allemaal maar perfect passen met de eigen vakantie. Kortom ze konden hier en daar wel wat extra hulp gebruiken.

Ik ben begonnen met 1 vriend uit de brand te helpen, en voordat ik het wist had ik er nog wat huizen bij. Dit beviel mij zo goed dat ik hiermee verder wilde. Ik ben een betrouwbaar/servicegericht team om mij heen gaan verzamelen en zo is de Rotterdam Host BnB ontstaan!

Graag helpen wij ook jou verder met het verhuren van je woning,

Michiel de Vos

Team

Michiel
Founder / Accountmanager - Michiel
Samantha
Superhost - Samantha
Julian
Superhost - Julian